Over BB Accountancy

BB Accountancy is opgericht in Augustus 2021, door Yvonne de Haan (AA). Een vrouw van achter in de 50 en getrouwd met Jan. Wij hebben twee volwassen kinderen en inmiddels ook al 2 kleinkinderen. Wij wonen al heel veel jaren met plezier in Waverveen, een klein dorpje tussen Amsterdam en Utrecht.

Met plezier en passie

De gedegen basis en de passie voor het mooie beroep van Accountant is gelegd bij PWC (en zijn rechtsvoorgangers).
Hier heb ik heel goed geleerd om naar de onderlinge verbanden te kijken bij de cijfers van de ondernemer (BB).
Daarna heb ik ook aan de andere kant van de tafel gezeten bij een groot internationaal bedrijf, in het MKB en bij
een goede doelen organisatie als financial controller. Maar uiteindelijk weer terug in de Accountancy gegaan en op latere leeftijd de studie tot AA accountant gevolgd en behaald bij Markus Verbeek Preahep. Begonnen als gevorderd assistent en vanuit deze functie uitgegroeid naar relatiebeheerder en mede vennoot van een MKB kantoor met ruim 20 mensen. Dit heb ik de afgelopen 13 jaar gedaan met heel veel plezier en passie.

Business in Balans

Nu heb ik mede ingegeven door een voor mij betere werk/privé balans (BB) de stap gezet naar een kantoor waarin ik persoonlijk alle diensten
zal gaan leveren. Mijn belangrijkste missie is om u als ondernemer te ontzorgen zowel zakelijk als privé op financieel gebied.
Het maakt voor mij niets uit of u nu een starter bent of al richting de pensioengerechtigde leeftijd gaat en uw bedrijf gaat staken/verkopen.
Ik wil en kan u bijstaan in de gehele levenscyclus van uw bedrijf. Ook omdat ik zelf naast Accountant ook ondernemer ben en vele jaren ervaring heb opgedaan op vele gebieden en in verschillende branches kan ik u goed helpen/ontzorgen.

Vertrouwen

Het voeren van een deugdelijke administratie geeft u als ondernemer in voor en tegen spoed direct een beter inzicht waar u in uw bedrijf
mogelijk moet gaan bijsturen. Het is echt geen noodzakelijk kwaad, maar het kan u als ondernemer juist verder helpen met het nemen van belangrijke beslissingen. Onze basis is vertrouwen in elkaar en u natuurlijk in mijn kennis en kunde, maar dat is vanzelfsprekend.
In mijn communicatie wil ik helder zijn voor u en liever face to face of telefonisch dan per mail. En ik zal proactief zijn waar nodig op dit gebied om problemen te voorkomen voor nu en later. Ik ben uw "huisarts" op financieel terrein. Dus doorverwijzen naar een specialist indien nodig.

Nu zult u denken wel heel kwetsbaar deze dame alleen aan het werk, maar ik heb Full Finance als back up voor vragen op vele gebieden
en daar heb ik ook mijn waarneming geregeld.

Diensten

Accountancy

  • Samenstellen jaarrekening
  • Tussentijdse cijfers
  • Begrotingen

Administratie

  • Invoeren administratie in Imuis-online
  • Begeleiden bij de administratie in uw eigen software pakket

Fiscaal

  • Aangiften inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers/ DGA's
  • Aangiften vennootschapsbelasting
  • Aangiften BTW en ICP
  • Overige aangiften en fiscaal advies

Loonadministratie

  • Begeleiden bij loonadministratie.

Contact

Persoonlijk contact is een van mijn belangrijke kernwaarden voor mijn bedrijf.
Daarom vertel ik graag in een vrijblijvend persoonlijk gesprek wat ik in uw situatie voor u kunnen betekenen.
Laat hieronder uw gegevens achter en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.